Waarom Nordeko?

Wij zijn een innovatieve fabrikant van werkkleding en persoonlijke gezondheids- en veiligheidsproducten. Ons doel is om uw medewerkers functioneel en slim uit te rusten. Daarnaast bieden we systemen die het hanteren en bestellen eenvoudiger en transparanter maken.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Werk Slim en Bespaar op uw Uitgaven!

WAARDE PROPOSITIE

Wij werken met u samen aan een leveringsconcept op maat voor uw bedrijf, om u de maximale kwaliteit, service en betrouwbaarheid te garanderen. 

We work with you to develop a supply concept tailored to your company and guarantee you maximum quality, service and reliability.

SERVICE

Wij bieden u diensten zoals: branding van  uw kledingmerk, passen op lokatie, accountbeheer, testen van technische apparatuur en onderhoud, geautomatiseerde opslag op locatie.

We provide you with services like: Garment branding, in house fitting, account management, technical equipment testing’s and maintenance, automated warehousing on site.

WORK PACK

We verpakken en leveren in individuele pakketten die duidelijk zijn gelabeld met de naam van de individuele werknemer.

We pack and deliver in individual packages that are clearly labelled with the name of the respective employee.

BESTELMANAGER

Wij bieden u een B-2-B bestelmanager software die u grote voordelen biedt bij professionele inkoop.

We offer you a B-2-B order manager that offers you great advantages in professional procurement.

LEVERINGEN

Levering in heel Europa. Alle items op voorraad worden binnen 24 uur verzonden.

Europe-wide delivery. All stock items will be dispatched within 24 hours

PRODUCTEN

TEAMWEAR

TEAMWEAR

Werkkleding is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Alleen in de juiste outfit toont een medewerker het merk waar hij voor werkt. We verfijnen standaardkleding en passen deze aan op uw bedrijfsimago.

SCHOENEN

SCHOENEN

Nordeko heeft een groot assortiment als veiligheidsschoenen.

SIGNAALKLEDING

SIGNAALKLEDING

Nordeko heeft een groot assortiment als veiligheidskleding. Denk hierbij aan reflecterende kleding volgens DIN EN ISO 20471:2013 en chemiekleding.

SAFETY

SAFETY

Nordeko heeft een groot assortiment als veiligheidskleding. Denk hierbij aan reflecterende kleding volgens DIN EN ISO 20471:2013 en chemiekleding.

CARGO

CARGO

Nordeko heeft een groot assortiment als veiligheidskleding. Denk hierbij aan reflecterende kleding volgens DIN EN ISO 20471:2013 en chemiekleding.

Raadpleging en maatbepaling

Raadpleging

 

Wij ondersteunen u bij uw analyse, het creëren van individuele concepten en de implementatie ervan. Op verzoek wordt persoonlijk advies ook rechtstreeks op uw locatie verstrekt. Wij komen naar u toe en begeleiden u - van het idee en het formaat tot het afhalen tot de levering!

 

Maatname op locatie

 

Wij komen naar u toe en meten uw personeel persoonlijk aan. Doordat de kleding goed past geeft dat het gevoel alsof de kleding op maat gemaakt is en maakt je personeel trots om het te dragen.

 

Samples en passets

 

U kunt ook gemakkelijk voorbeeldsets bij ons bestellen, zodat uw werknemers hun eigen maatbepaling kunnen uitvoeren. Zo bent u flexibel en hebt u voldoende tijd om de juiste maten te vinden.

Branding (afwerking)

Wilt u ook kleding voor uw medewerkers borduren of bedrukken met uw logo, bedrijfsembleem, clublogo of belettering? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een individuele offerte voor u. Laat ons weten welk logo op het betreffende textiel moet worden gedrukt, dan adviseren wij u individueel over geschikte logoverwerkingen, omdat niet ieder proces geschikt is voor elk materiaal.

 

TRANSFER

 

Een transfer is de optimale manier om uw afbeelding, logo's met kleurovergangen of foto's te verbeteren. Een transfer wordt gekenmerkt door briljante en duurzame kleuren en is zeer veelzijdig positioneerbaar. Wasbaar van 40° - 75° of volgens naailabel.

 

BORDUURWERK

 

Individuele borduurwerken geven uw textiel een nobele uitstraling en zijn ook zeer duurzaam en gaan lang mee. In ons borduurwerk borduren onze machines uw logo, motief of uw naam in zeer korte tijd. De borduurwerken zijn wasbaar tot 95° of volgens het naailabel.

 

ZEEFDRUK

 

Onze duurzame zeefdruk is de optimale oplossing voor alle soorten logo's en motieven. Van fijn tot groot logo kan uw kleding worden aangepast in onze moderne bedrukking tot 14 kleuren in lijn- of zeefdruk. Vanwege de daaropvolgende warmte-instelling zijn de drukinkten zeer duurzaam en wasbaar tot 60° of volgens het naailabel. We gebruiken alleen milieuvriendelijke pasta's en pigmenten als drukinkten die zijn gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standard 100.

Corporate Identity

Versterk uw bedrijfsuitstraling en maak indruk met individuele en exclusieve werkkleding van hoge kwaliteit. Onderstreep doormiddel van kleding uw kwaliteit op een unieke manier.

 

Omdat de eerste indruk telt! Met exclusieve dames- en herenwerkkleding afgestemd op uw behoeften in hoge kwaliteit, kleur en vorm, zult u uniek zijn in uw uiterlijk, zich onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van uw klanten trekken.

 

Wij ontwerpen en ontwikkelen samen met u uw op maat gemaakte producten. Hier hebt u een heel team van productexperts met vele jaren ervaring aan uw zijde. Uw speciale bestelling is bij ons in goede handen.

 

Concept, ontwikkeling en configuratie

 

De toenemende eisen van onze klanten bepalen ons denken en handelen. We gaan nieuwe wegen in, ontwikkelen innovatieve concepten en producten. We optimaliseren onze werkprocessen continu en kunnen zo toekomstgerichte technologieën zo vroeg mogelijk herkennen en onze klanten deskundig advies en training bieden. Korte wegen, snelle beslissingen en flexibiliteit maken Nordeko uw sterke partner.

 

- Samen met u creëren we een kledingconcept

- U krijgt na korte tijd tekeningen van de nieuwe kleding

- Patronen worden in korte tijd gemaakt

- We bieden een afroepmagazijn om een snelle levering te garanderen